معرفی بسیج اساتید
کانون بسیج اساتید آموزشکده فنی و حرفه ای پسران رامسر (ملاصدرا)
از تابستان 1389 و با مجوز سازمان بسیج اساتید استان مازندران آغاز به فعالیت نمود.
مسئول کانون: دکتر سید یوسف هاشمی (عضو هیات علمی آموزشکده)
====================================================
معرفی بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای
سازمان بسیج اساتید دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور با دارا بودن ۷۲۰ کانون مستقر در دانشگاهها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور، جزو بزرگترین تشکّلهای مدنی حاکمیتی جمهوری اسلامی به شمار میآید.
آئیننامه تشکیل این سازمان در جلسه ۴۹۰ مورخ ۲۷/۹/۱۳۸۰ در یک مقدمه و چهار ماده به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.
بر اساس محتوای آئیننامه این سازمان دارای آرمان های اساسی است که عبارتند از:
۱. اشاعه تفکر بسیجی در دانشگاهها
۲. تحقق دانشگاه اسلامی
۳. ایجاد بستر مناسب برای تولید علم
۴. مشارکت در تأمین نیازهای تحقیقاتی کشور
این کارویژهها هم در فرمایشات بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و هم در بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بارها مورد تأکید قرار گرفته است و در دورههای مختلف حیات سیاسی و فرهنگی این سازمان، همواره سرلوحه فعالیتهای آن قرار داشته است.
این تشکّل در دوره جدید مدیریتی خود (تابستان ۱۳۹۶) با الهام از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی (مدّظلهالعالی) و عطف توجه به تحولات جاری در دانشگاهها و جامعه، در راستای اجتماعیسازی ساحت علم و نیازهای جامعه، رویکرد حلّالمسائلی کانونهای ذیربط را راهنمای عمل خود نموده است.
عنایت رهبر حکیم انقلاب اسلامی به رویکرد حلّالمسائلی دانشگاهها و درگیر شدن با مسائل و چالشهای کشور طی رمضان ۱۳۹۷ نیز قوت قلبی بود بر درستی اتخاذ این چشمانداز و برنامههای تحولی که در طول یکسال اخیر ازسوی سازمان بسیج اساتید پی گرفته شده و ما را در دنبال نمودن این راه، مصمّمتر کرده است.
موضوعات و مسائل مهمّ کشور که در بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی (مدّظلهالعالی) بر آنها تأکید شده و از دغدغههای اصلی مردم عزیز میباشد نیز در دستور کار سازمان بسیج اساتید کشور قرار دارد این مهم، متضمن ارائه راهبردهای برونرفت از معضلات با استفاده از ظرفیتهای شبکه نخبگانی اساتید دانشگاهها و مراکز آموزشعالی کشور بوده که در قالب تشکیل اندیشکدههای راهبردی در حال تحقق است.
برآیند تصمیم سازمان بسیج اساتید کشور این است که با استفاده از حداقل امکانات و بودجه با مدیریتی جهادی و انقلابی، برنامههای یاد شده را عملیاتی کند. گمان ما بر این است که تحقق این مهم، اولاً مشارکت در کارآمدی هرچه بیشتر اداره کشور و ثانیاً کمک به دولت و مردم در سطوح ملّی و استانی در غلبه بر مشکلات پیشرو و در نتیجه حلّ برخی از مسائل و مشکلات ملّی و استانی میباشد.
در این راستا، سازمان بسیج استادان کشور، کمک به حلّ مسائل کشور را از وظایف اصلی خود دانسته و فارغ از سلایق و طیفبندیهای سیاسی، از گروههای سیاسی اصولگرا و اصلاحطلب و ... درخواست کرده تا برای پرهیز از تشدید شکافهای سیاسی و عطف توجه به محورهای توسعه ملّی و منطقهای، اسناد بالادستی بهخصوص سند چشم انداز ۱۴۰۴ و فرامین رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، با تمام توان در خدمت منافع ملی کشور قرار گیرند و در ارائه راهحل برای رفع معضلات کشور، در سطوح بین المللی، ملّی و استانی ایفای نقش کنند.